Pozdrowienia dla A łosiem
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
A to taka dokladka Myslalem o spojlerze rodem z f&f123mielony pisze:Proszę bardzo
https://www.google.pl/search?q=audi+a8+ ... B600%3B394
Pozdro dla trzech ósemek widzianych dzisiaj na przestrzeni dosyć krótkiego czasu....
najpierw koledzy w srebrnej D3 na tablicach CIN na Ursynowie....
później znajome mi już stalowo-srebrne D3 na tablicach WT...
i później ponownie srebrne D3 na tablicach WN...
najpierw koledzy w srebrnej D3 na tablicach CIN na Ursynowie....
później znajome mi już stalowo-srebrne D3 na tablicach WT...
i później ponownie srebrne D3 na tablicach WN...
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
Pozdrowienia dla kolegi w Srebrnej D2 GD... Spotkanej wczoraj wieczorkiem (około 23:30) w Gdańsku Przymorzu na Grunwaldzkiej - zwróciłem uwagę koledze , że mu światełka w klapie nie świecą
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
prawie 100km po wawie zrobione w dniu dzisiejszym a z a8 to najczęściej widziane..D4.
Ale pozdrowienia dla D2 na WPI z nalepionym a8 6.0 na klapie na wiertniczej no i WI d2 srebrny na dąbrowskiego, który po stłuczce czy innej biedzie zrekonstruował cały narożnik zderzaka przedniego przy pomocy srebrnej taśmy
Ale pozdrowienia dla D2 na WPI z nalepionym a8 6.0 na klapie na wiertniczej no i WI d2 srebrny na dąbrowskiego, który po stłuczce czy innej biedzie zrekonstruował cały narożnik zderzaka przedniego przy pomocy srebrnej taśmy
- tutenhamon
- Super Klubowicz
To Anepu (Krzysztof) co prawda świerzak - ale pomału wkręca się. Ja niestety nie mogłem na zlot dojechać, a szkoda. Może za rok.covacsxxx pisze:Pozdrowienia dla srebrnej d3 bbi na dzisiejszym rozpoczeciu sezonu vag podlasie
[ Dodano: 2014-05-15, 17:15 ]
Pozdrowienia dla czarnej D3 BBI ..96 widzianej 14 maja ok. 12:20 przed Bankiem Spółdzielczym w Bielsku Podlaskim - witamy nową furkę w mieście.
Bądź dobry jak chleb.
pozdrawiam D2 na WGM 51.. widzianej dzis kolo Shela o 1830
[ Dodano: 2014-05-21, 16:41 ]
Pozdrawiam kolegę na WPR w D2 3.3 TDI widzianek w Milanówku, skręciłeś w prawo trochę przed skrzyzowaniem z Tesco.
Pozdrawiam Kolegę z D2 na GA widzianego dziś koło 1540 w centrum Grodziska, jechałeś w stronę milanówka, mijałem Cię przy skarpie.
Pozdrawiam również kolegę ze srebrnego D3 widzianego koło 1535 przy Biedronce niedaleko Shella - blach niedojrzałem.
[ Dodano: 2014-05-21, 16:41 ]
Pozdrawiam kolegę na WPR w D2 3.3 TDI widzianek w Milanówku, skręciłeś w prawo trochę przed skrzyzowaniem z Tesco.
Pozdrawiam Kolegę z D2 na GA widzianego dziś koło 1540 w centrum Grodziska, jechałeś w stronę milanówka, mijałem Cię przy skarpie.
Pozdrawiam również kolegę ze srebrnego D3 widzianego koło 1535 przy Biedronce niedaleko Shella - blach niedojrzałem.
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
-
- Super Klubowicz
Pozdrowienia dla zlotej D3 ktora dzisiaj ok godz 12 byla strojona do wesela w Losicach :-)
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Noi kto mnie widział, no kto?....
Widzę, że jak zwykle przemierzyłem pół polski niezauważony mam A8 w wersji Stealth
Pozdro dla wszystkich ósemek które spotkałem na trasie Warszawa → Poznań → Wrocław → Polanica Zdrój → Wrocław → Syców → Zduńska Wola → Łódź → Pruszków ..... napotkałem ich kilka po drodze ale już nie pamiętam jakie i gdzie
Widzę, że jak zwykle przemierzyłem pół polski niezauważony mam A8 w wersji Stealth
Pozdro dla wszystkich ósemek które spotkałem na trasie Warszawa → Poznań → Wrocław → Polanica Zdrój → Wrocław → Syców → Zduńska Wola → Łódź → Pruszków ..... napotkałem ich kilka po drodze ale już nie pamiętam jakie i gdzie
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-