![]() |
![]() |
![]() |
Pozdrowienia dla A łosiem
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
A to taka dokladka123mielony pisze:Proszę bardzo
https://www.google.pl/search?q=audi+a8+ ... B600%3B394

Pozdro dla trzech ósemek widzianych dzisiaj na przestrzeni dosyć krótkiego czasu....
najpierw koledzy w srebrnej D3 na tablicach CIN na Ursynowie....
później znajome mi już stalowo-srebrne D3 na tablicach WT...
i później ponownie srebrne D3 na tablicach WN...
najpierw koledzy w srebrnej D3 na tablicach CIN na Ursynowie....
później znajome mi już stalowo-srebrne D3 na tablicach WT...
i później ponownie srebrne D3 na tablicach WN...

* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
Pozdrowienia dla kolegi w Srebrnej D2 GD... Spotkanej wczoraj wieczorkiem (około 23:30) w Gdańsku Przymorzu na Grunwaldzkiej - zwróciłem uwagę koledze , że mu światełka w klapie nie świecą 

Nie ma to jak 4.2 Quattro 
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.

Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.

Wypalanie DPF Audi A6 i A8.

Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.

prawie 100km po wawie zrobione w dniu dzisiejszym a z a8 to najczęściej widziane..D4.
Ale pozdrowienia dla D2 na WPI z nalepionym a8 6.0 na klapie na wiertniczej no i WI d2 srebrny na dąbrowskiego, który po stłuczce czy innej biedzie zrekonstruował cały narożnik zderzaka przedniego przy pomocy srebrnej taśmy
Ale pozdrowienia dla D2 na WPI z nalepionym a8 6.0 na klapie na wiertniczej no i WI d2 srebrny na dąbrowskiego, który po stłuczce czy innej biedzie zrekonstruował cały narożnik zderzaka przedniego przy pomocy srebrnej taśmy

- tutenhamon
- Super Klubowicz
To Anepu (Krzysztof) co prawda świerzak - ale pomału wkręca się. Ja niestety nie mogłem na zlot dojechać, a szkoda. Może za rok.covacsxxx pisze:Pozdrowienia dla srebrnej d3 bbi na dzisiejszym rozpoczeciu sezonu vag podlasie
[ Dodano: 2014-05-15, 17:15 ]
Pozdrowienia dla czarnej D3 BBI ..96 widzianej 14 maja ok. 12:20 przed Bankiem Spółdzielczym w Bielsku Podlaskim - witamy nową furkę w mieście.
Bądź dobry jak chleb.
pozdrawiam D2 na WGM 51.. widzianej dzis kolo Shela o 1830
[ Dodano: 2014-05-21, 16:41 ]
Pozdrawiam kolegę na WPR w D2 3.3 TDI widzianek w Milanówku, skręciłeś w prawo trochę przed skrzyzowaniem z Tesco.
Pozdrawiam Kolegę z D2 na GA widzianego dziś koło 1540 w centrum Grodziska, jechałeś w stronę milanówka, mijałem Cię przy skarpie.
Pozdrawiam również kolegę ze srebrnego D3 widzianego koło 1535 przy Biedronce niedaleko Shella - blach niedojrzałem.
[ Dodano: 2014-05-21, 16:41 ]
Pozdrawiam kolegę na WPR w D2 3.3 TDI widzianek w Milanówku, skręciłeś w prawo trochę przed skrzyzowaniem z Tesco.
Pozdrawiam Kolegę z D2 na GA widzianego dziś koło 1540 w centrum Grodziska, jechałeś w stronę milanówka, mijałem Cię przy skarpie.
Pozdrawiam również kolegę ze srebrnego D3 widzianego koło 1535 przy Biedronce niedaleko Shella - blach niedojrzałem.
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
-
- Super Klubowicz
Noi kto mnie widział, no kto?....
Widzę, że jak zwykle przemierzyłem pół polski niezauważony
mam A8 w wersji Stealth
Pozdro dla wszystkich ósemek które spotkałem na trasie Warszawa → Poznań → Wrocław → Polanica Zdrój → Wrocław → Syców → Zduńska Wola → Łódź → Pruszków ..... napotkałem ich kilka po drodze ale już nie pamiętam jakie i gdzie
Widzę, że jak zwykle przemierzyłem pół polski niezauważony

Pozdro dla wszystkich ósemek które spotkałem na trasie Warszawa → Poznań → Wrocław → Polanica Zdrój → Wrocław → Syców → Zduńska Wola → Łódź → Pruszków ..... napotkałem ich kilka po drodze ale już nie pamiętam jakie i gdzie

* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-