Przeglądam oferty A8 D2 jako że zawsze mi sie marzyło takie autko pod domem

Jaki pewnik należy przyjąć ?
![]() |
![]() |
jaka noga takie spalaniemaestro pisze:Jaki pewnik należy przyjąć ?
jeśli będzie wszystko dobrze poustawiane oraz jak wspomniałem noga stateczna a nie narwana to spokojnie 14L można przyjąć. Ja po mieście robie ok. 300km na 50L co wychodzi ok. 17-18L a kosztuje mnie to niecałe 120pl. (LPG tu jest po 2,39maestro pisze:Martwi mnie że spalanie mnie pochłonie pomimo normalnej jazdy.
no tu to juz będzie na pewno drożej niż w LAGUNIE ...chyba <niewiem> bo nie znam tych aut. ... ale same części to >maestro pisze:Druga sprawa to sama eksploatacja. Rozrząd, hamulce i inne wynalazkowe rzeczy (zawieszenie?).
maestro pisze:PS. Widze że masz EPA. Bywasz sporadycznie czy jesteś cały czas żeby pomacać i obejrzeć autko?
Ale masz D3 na ktore mnie nie stac :p jednakze nie omieszkam sie odezwac, na pewno wiesz wiecej na temat audi niz ja, bo tylko w renault siedzemacisz12 pisze:maestro jak chcesz pogadać to do mnie masz chyba najbliżej. Jak coś to pisz na prv.
A i nie do końca mój drogi przyjacielumartin_rs4 pisze:A6 z tym silnikiem to już jest S6maestro pisze:może A6 4.2?silnik od Prefl A8 340KM ... kolega ma w Avantcie i pali mu więcej niż moja
(przy takiej "normalnej" jeździe)