Wrzuciłem stary soft do MMI i zrobiłem update ponownie do 5570pioter pisze:Jak tego dokonałeś ?drago_o pisze:Po testach i 6 godzinach stania 100% aku... ogłaszam zwycięstwo z uciekającym prądem

![]() |
![]() |
Wrzuciłem stary soft do MMI i zrobiłem update ponownie do 5570pioter pisze:Jak tego dokonałeś ?drago_o pisze:Po testach i 6 godzinach stania 100% aku... ogłaszam zwycięstwo z uciekającym prądem
Ja dzienne mam dołożone w zderzak ,tyle że teraz je ranimujeManiekJames pisze:No to zaprogramowałem dzienne z halogenóworaz wstawiłem tam 2 mocne żarówki LED!!
Teraz jest lux i oszczędności w oświetleniu Xenonów będą
Pozatym wcześniej wymieniłem sobie odbłyśniki w lampach od Xenonów![]()
Teraz w nocy wreszcie widno jak na klasę A8 przystało
Wydrukować w kolorze i nakleićdanishow pisze:krzychu22.p1i nie, na FIS-ie mam napisy ...nie wiem jeszcze jak logo wrzucić![]()
a to zacznij uczyć się fizykiApophis pisze:Jimm dla mnie to kompletna bzdura pompowac azot i wielu wulkanizatorow bije kase na naiwnych a smieja sie w nieboglosy. Kolega od lat pracujacy sprawdzal i roznicy zadnej. Mi na mieszance z atmosfery nic nie skacze
dokładnie tak jak piszesz kolego, jak ktos duzo jeździ to zobaczy nawet różnice na zuzyciu opon...jeśli sie uzytkuje flote samochodów to jest to potezna oszczedność.123mielony pisze:Jak sam kolega oszukuje to co się dziwisz że nie ma żadnej różnicy.Apophis pisze:Kolega od lat pracujacy sprawdzal i roznicy zadnej.
Ja kiedyś sprawdzałem w firmowych autach i dla mnie różnica była widoczna gołym okiem,auto na zwykłym powietrzu przy dużym mrozie ewidentnie wyglądało jak by ktoś zapomniał dopompować.
Auto napompowane azotem czy ciepło czy zimno to stało tak samo równo.