Time Bandit by FOSS :D
Stefan zameldowanie A8 w DE to wydatek ok 2tyś euro na dzień dobry a w PL za połowe mamy full pakiet ubezpieczeń więc uważam że to lekka przesada. Do tego auto musi spełniać wymogi TUV więc wiele drobnych modów nawet na korzyśc odpada.
Znajomy z A8freunde miał A8 V6 i po zniżkach płacił 1000euro rocznie.... inny za D2 4,2 1500euro,ja tez chciałem se zameldować ale odechciało mi się Wolę przepić te pieniądze lub se pojechac na wcasy
Znajomy z A8freunde miał A8 V6 i po zniżkach płacił 1000euro rocznie.... inny za D2 4,2 1500euro,ja tez chciałem se zameldować ale odechciało mi się Wolę przepić te pieniądze lub se pojechac na wcasy
Witam!
Pytam bo placa ZNACZNIE wiecej od nas.Ponadto za cene jednego ubezpieczenia moge miec trzy samochody w eksploatacji.Nie taki wiec diabel jak go maluja.
Stefan.
-a jaka "przeszlosc ubezpieczeniowa" maja ci ludzie?Apophis pisze:Znajomy z A8freunde miał A8 V6 i po zniżkach płacił 1000euro rocznie.... inny za D2 4,2 1500euro
Pytam bo placa ZNACZNIE wiecej od nas.Ponadto za cene jednego ubezpieczenia moge miec trzy samochody w eksploatacji.Nie taki wiec diabel jak go maluja.
Stefan.
- olimpus104
- Forum Audi A8
W UK. ubezpieczenie audi a8 jest w 16 grupie insuranse na 20 istniejących i na pełnym fulu potrafi kosztowac nprawde sporo do tego tax road. u mnie w 3.0- 300funa i ubezp.700f
Audi A8 D3Quattro 3.0 TDI Sport
Audi A6 C6 2.0TDI S line
http://www.a8team.pl/a6-c6-s-line-vt8865.htm
Audi A6 C6 2.0TDI S line
http://www.a8team.pl/a6-c6-s-line-vt8865.htm
Time Bandit w nowej odsłonie
Wciąż brakuje kilku detali ale niestety "szewc bez butów chodzi" i brak czasu na dopieszczenie doskwiera bardzo
Wciąż brakuje kilku detali ale niestety "szewc bez butów chodzi" i brak czasu na dopieszczenie doskwiera bardzo
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
- ManiekJames
- Super Klubowicz
Niestety, szczerze wątpię. Jestem w trakcie istotnych zmian prywatnie i zawodowo i jest wielce prawdopodobne, że w tym czasie nie będzie mnie w krajurobertas pisze:Bedziesz na SCP w tym roku Damiano???
Niestety, pojawiły się kompletnie inne priorytety więc tylna klapa oraz eSkowe zegary na tą chwilę zostają tylko w sferze marzeńkrzychu22.p1i pisze:Klapy jeszcze nie wymieniłeś i lamp
Tylne lampy po 2 lifcie są na końcu listy, tym bardziej że zderzak eSkowy mam przed 2 liftem więc jedno do drugiego nie koniecznie mi pasuje.
panton pisze:Łłłłłoooooo matko.... więcej fotek prosimy !!!
123mielony pisze: FOSS daj lepsze fotki,bo widzę że jest na co popatrzeć
Fotek będzie więcej... jak uzupełnię brakujące detaleManiekJames pisze:Piękności !!!! .... więcej fotek
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-