[D2 96 4.2PB/LPG ] Swap.
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Maciek, ja trzymam caly czas kciuki za te Twoje mody.
Tyle ze swap na poliftowy silnik mi sie akurat nie podoba. Według mnie remont ABZta to bylo sensowniejsze rozwiazanie, no ale skoro juz zdecydowales to ja bardzo chce zobaczyc efekty. Daj znac jak będziesz odbierał, chętnie podjadę z ciekawości i obejrzę jak to jest zrobione.
Tyle ze swap na poliftowy silnik mi sie akurat nie podoba. Według mnie remont ABZta to bylo sensowniejsze rozwiazanie, no ale skoro juz zdecydowales to ja bardzo chce zobaczyc efekty. Daj znac jak będziesz odbierał, chętnie podjadę z ciekawości i obejrzę jak to jest zrobione.
Pozdrawiam Bugi
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
Chłopaki ten swap to tymczasowe rozwiązanie,przygotuje sobie furke do przyszłego mocniejszego silnika. A niestety każdy taki ma juz nastawniki więc pies je drapał. Zanim padna to pewnie bede miał juz inna koncepcje do ogarnięcia. Obecny silnik ma 82tys mil nalotu. ABZ juz pewnie dawno pół bańki przekroczył i na jego kapitalke nie mam ochoty.
Wojtek jeszcze pare dni i bedzie odbiór i testy
Wojtek jeszcze pare dni i bedzie odbiór i testy