![]() |
![]() |
![]() |
mialem aero twiny - nie są warte swojej ceny. mam nadzieje ze pomoge niezdecydowanym. tez bylem na nie podjarany okazaly sie nietrwalym marzącym gownem, ktore po pol roku nadawalo sie do smieci.krzychu22.p1i pisze:Są warte swojej ceny, mam już 2 komplet i jestem zadowolony.
No kurde.... "daleko jeszcze"?....adrian949 pisze:Zamontowałem Air ride![]()
adrian949 pisze:Aura nie sprzyja, lepszej foty nie mam. Dziś trochę pojeździłem i jestem bardzo zadowolony, zestaw złożony na razie na amorach od S8. Na wiosnę zawita zestaw złożony na gwincie Spax.
Zabudowa zabudową, moim zdaniem najważniejsze to warunki bezpieczeństwa, żeby tu było wszystko na tiptopadrian949 pisze:Zabudowy nie robiłem żadnej. W każdej chwili można wyjąć wszystko z bagażnika wystarczy odkręcić dwie śruby.
Wiadomo bezpieczeństwo przede wszystkim.FOSS pisze:adrian949 pisze:Aura nie sprzyja, lepszej foty nie mam. Dziś trochę pojeździłem i jestem bardzo zadowolony, zestaw złożony na razie na amorach od S8. Na wiosnę zawita zestaw złożony na gwincie Spax.![]()
Zabudowa zabudową, moim zdaniem najważniejsze to warunki bezpieczeństwa, żeby tu było wszystko na tiptopadrian949 pisze:Zabudowy nie robiłem żadnej. W każdej chwili można wyjąć wszystko z bagażnika wystarczy odkręcić dwie śruby.