części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Jak minął - mija dzień?

Linkownia, ciekawostki, pogawędki nie tylko związane z Audi A8 i nie tylko związane z motoryzacją.
Awatar użytkownika
stillbadboy
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: stillbadboy » 21 sty 2016, 15:30

hehe swiete slowa, niech kleka do berla Apophisa ! :D

kurka pewnie, wyrychtuje dużą walizkę i śmigamy, tylko pytanie zasadnicze :
MASZ GRABKI ?
tam dolary sie przy kraweznikach grabie podobno i to zaraz jak z tupolewa wysiadziemy :D

a tak serio to tez nie przepadam za ksiezmi, ale np duzo rozmawialem z Ojcem Dominikaninem a nawet u spowiedzi bylem u niego pierwszy raz od 5lat, i powiem Ci to sa inni ludzie, ksieza niestety ale sa oderwani od rzeczywistosci zamknieci w plebani zyjac w przepychu :D ( oczywiscie nie generalizuje ) ale nie wnikajmy w aspekty wiary
u mnie wyglada to tak ze wesele Slub ma byc bo :
Moja Narzeczona ma brata kawalera i sie na wesele nie zanosi, ma tez starsza siostre ktora wziela tylko cywila no i czuc ze marzy sie rodzinie wesele z prawdziwego zdazenia.
U mnie to samo Ojciec na weselu brata nie byl bo nie mogl wiec bedzie na moim,
w gruncie rzeczy bardzo fajnie zobaczyc caaaala rodzine, razem napic na poprawinach , pozniej to tylko spotkania na stypach :D

wszystko ma swoje plusy minusy tez mnie ten przepych i rozmach wkurwia ale cza toprzyjac z pokora i napierdolic pałe dzien po Slubie,

stres pewnie bedzie wszak to nasz pierwszy slub :D
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"

Gość

Post autor: Gość » 21 sty 2016, 15:35

Kamil grabki podpieprze sasiadce te od lisci z jesieni :)
Walizeczke tylko jakąs taka z DMC 120kg bo mi sie przytyło :D
stillbadboy pisze:a tak serio to tez nie przepadam za ksiezmi, ale np duzo rozmawialem z Ojcem Dominikaninem a nawet u spowiedzi bylem u niego pierwszy raz od 5lat, i powiem Ci to sa inni ludzie, ksieza niestety ale sa oderwani od rzeczywistosci zamknieci w plebani zyjac w przepychu ( oczywiscie nie generalizuje ) ale nie wnikajmy w aspekty wiary
u mnie wyglada to tak ze wesele Slub ma byc bo :
Moja Narzeczona ma brata kawalera i sie na wesele nie zanosi, ma tez starsza siostre ktora wziela tylko cywila no i czuc ze marzy sie rodzinie wesele z prawdziwego zdazenia.
U mnie to samo Ojciec na weselu brata nie byl bo nie mogl wiec bedzie na moim,
w gruncie rzeczy bardzo fajnie zobaczyc caaaala rodzine, razem napic na poprawinach , pozniej to tylko spotkania na stypach

wszystko ma swoje plusy minusy tez mnie ten przepych i rozmach wkurwia ale cza toprzyjac z pokora i napierdolic pałe dzien po Slubie,

stres pewnie bedzie wszak to nasz pierwszy slub
Ja to czytam i nie wiem o co chodzi poza tym żeś jednak wierzacy czego u mnie próżno szukac i własnie po rozmowach ze znajomymi "ojcami" zdecydowanie sie o tym przekonałem że jestem JEDYNY :D

Wczoraj oglądałem chyba na fokus tv kolejna cześc o Borgias więc tym bardziej mnie ciekawi jak to sie wszystko jeszcze kupy trzyma.
Aj...ja dzis raczej z Mackiem(kosmy) nie wytrzeźwielismy do końca <faktycznie>

Awatar użytkownika
stillbadboy
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: stillbadboy » 21 sty 2016, 16:00

tylko pamietaj grabie z gestymi zębami coby żadnej stówki nie pominąć:D

nie no tez jestem antykler, z ojcem mi sie dobrze gadalo bo nauki rpzedmalzenskie trzebabylo przejsc (kwit potrzebny ) wiec zamiast nauk u klechow wybralismy tewklasztorze, akurat przez 3dni prowadzil je ojciec ( z 38lat ) ktory jest mediatorem rozwodowym, zdziwilem sie ile moze wiedziec o zyciu z kobieta i malzenstwie gosc ktory jedzie na recznym ( oficjalnie) , takze gadalem z nim na Ty, pytalem, wogole jak nie spowiedz :)

a co do wiary, nie ganiam co nie dziele do kosciola, oddzielam wiare od instytucji kosciola . Wiecej o tym nie mowmy bo kazdy ma swoje poglady nie che kogos zdenerwowac:)

Jak tesciowka zrobi grochowke to nie ma mocnych, mam nadzieje że rzopy nie rozedrze na silowni :D

[ Dodano: 2016-01-21, 16:00 ]
co to ten Borgias ?
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"

Gość

Post autor: Gość » 21 sty 2016, 16:14

Rodrigo Borgia-poczytaj sobie w necie,historii-kwintesencja prawdy o miejscu w którym bedziesz przysięgał :)

Awatar użytkownika
Preston81
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Preston81 » 23 sty 2016, 09:38

no więc wczoraj w robocie dałem z siebie 200% bdb się zapowiadało , po pracy umówiłem się do fryzjera tam tez drogę przeciał mi czarny kot lecz nie do konca taki czarny bo miał białe skarpetki , ulżyło mi z deka i pojechałem dalej , prawie zasnąłem siedząc u fryzjerki bo zasuwałem 11 godzin... postanowiłem wlecieć jeszcze do sklepu i wrócić do domu autostradą , no i jadąc normalnie przepisowo dostałem z kamienia w moją nową szybe czołową , chcąc nie chcąc jest ślad odprysk wielkości główki szpilki ale jest! zmarnował mnie ten przypadek całkowicie do tego kamera nie była włączona więc nie mam nagrania nr blach auta z którego to wyskoczyło.... jestem lekko wkurwiony ... i z tego c widze taki odprysk jest za mały by go usunąć ... sama świadomość że on tam jest doprowadza mnie do szału!!
bądź sobą, wariatów też lubią

Gość

Post autor: Gość » 23 sty 2016, 11:51

Jak by był cały czarny to byc miał szczescie a tak niestety... :)

A ja wczoraj pojechałem do znajomych,było mroźno ale sucho,wracając ok 2 była szklanka. Szosa to max 60,autostrada w porywach 100 a na serpentynach przy domu to juz miałem w d..e i jechałem normalnie po białej drodze :D

A dzis mnie z koja zwalił ból głowy i pewnie przespie ten dzień.

mthw
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: mthw » 28 sty 2016, 18:05

Dzien minal dosyc fajnie. Wpadlem do Was Panowie na forum bo chcialem oglosic sie z (...) ale nie moge w dziale 'Sprzedam' pisac postów. Takze dzien troche sie skomplikowal...

...................

No niestety kolego na reklame sobie trza tu zasłużyć :)
Ostatnio zmieniony 28 sty 2016, 18:17 przez mthw, łącznie zmieniany 1 raz.

Gość

Post autor: Gość » 28 sty 2016, 18:18

Mi dzień mija pod znakiem lekkiej migreny...znowu...

mthw
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: mthw » 28 sty 2016, 18:23

A jakie są warunki? To troche głupie, nie uważasz? :D

Po 1. przychodzi sobie fan na forum, zaczyna przygode, bo chcial oglosic sie z felgami, ale lipa, bo są jakieś dziwne zasady :)
Po 2. nie tylko ja na tym trace, bo mam unikalne felgi niedostepne w Europie, ktore sa poszukiwane, a Ty nie dajesz mozliwosci rozglosu. Moze Twoj kolega szuka tych felg? :D

Gość

Post autor: Gość » 28 sty 2016, 18:26

mthw, Sorki ale nie jest to darmowa giełda by se byle kto ogłaszał-tu albo zasłuzysz 50postami na koncie albo chociaż skłądke klubowa uiścisz-a co do super felg to my sobie znajdujemy to co chcemy nawet w argentynie jak trzeba :]

Awatar użytkownika
tutenhamon
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: tutenhamon » 29 sty 2016, 08:56

Dokładnie ! nam jakoś te zasady odpowiadają.
Wczorajszy dzień minął pod znakiem smutku I zadumy właśnie pożegnaliśmy niedoszłego zięcia <placze2>

Awatar użytkownika
drago_o
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: drago_o » 29 sty 2016, 09:06

Oczywiście... O ile zakup kontrolowany powinien być dla każdego (bo właśnie tu zaczyna się przygoda fana z A8) to giełda już powinna być tylko dla użytkowników.

A ja organizuje drugie wesele... tym razem dla brata - dzisiaj spotkanie z DJ'em w niedziele z barmanami a sale już załatwiłem wczoraj :D
Moje D3:
http://www.fotosik.pl/u/dragonek1990/album/1562323
Chomik pełen informacji, instrukcji (EN/PL):
http://chomikuj.pl/drago_o/VAG

Gość

Post autor: Gość » 29 sty 2016, 12:51

Wczorajszy dzień minął pod znakiem smutku I zadumy właśnie pożegnaliśmy niedoszłego zięcia
A co sie stało bo zabrzmiało to dośc jednoznacznie..?

Awatar użytkownika
drago_o
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: drago_o » 29 sty 2016, 13:11

Apophis pisze:
Wczorajszy dzień minął pod znakiem smutku I zadumy właśnie pożegnaliśmy niedoszłego zięcia
A co sie stało bo zabrzmiało to dośc jednoznacznie..?
Pewnie się dobierał do córki i zapadł wyrok...
Moje D3:
http://www.fotosik.pl/u/dragonek1990/album/1562323
Chomik pełen informacji, instrukcji (EN/PL):
http://chomikuj.pl/drago_o/VAG

Gość

Post autor: Gość » 29 sty 2016, 13:38

Ja mam dziś w planach Tv i trza kupić mleko i wode do kawiarki :) To bedzie okazja do 2kilometrowej przejażdzki :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na każdy temat”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl