Jak minął - mija dzień?
- stillbadboy
- Super Klubowicz
hehe swiete slowa, niech kleka do berla Apophisa !
kurka pewnie, wyrychtuje dużą walizkę i śmigamy, tylko pytanie zasadnicze :
MASZ GRABKI ?
tam dolary sie przy kraweznikach grabie podobno i to zaraz jak z tupolewa wysiadziemy
a tak serio to tez nie przepadam za ksiezmi, ale np duzo rozmawialem z Ojcem Dominikaninem a nawet u spowiedzi bylem u niego pierwszy raz od 5lat, i powiem Ci to sa inni ludzie, ksieza niestety ale sa oderwani od rzeczywistosci zamknieci w plebani zyjac w przepychu ( oczywiscie nie generalizuje ) ale nie wnikajmy w aspekty wiary
u mnie wyglada to tak ze wesele Slub ma byc bo :
Moja Narzeczona ma brata kawalera i sie na wesele nie zanosi, ma tez starsza siostre ktora wziela tylko cywila no i czuc ze marzy sie rodzinie wesele z prawdziwego zdazenia.
U mnie to samo Ojciec na weselu brata nie byl bo nie mogl wiec bedzie na moim,
w gruncie rzeczy bardzo fajnie zobaczyc caaaala rodzine, razem napic na poprawinach , pozniej to tylko spotkania na stypach
wszystko ma swoje plusy minusy tez mnie ten przepych i rozmach wkurwia ale cza toprzyjac z pokora i napierdolic pałe dzien po Slubie,
stres pewnie bedzie wszak to nasz pierwszy slub
kurka pewnie, wyrychtuje dużą walizkę i śmigamy, tylko pytanie zasadnicze :
MASZ GRABKI ?
tam dolary sie przy kraweznikach grabie podobno i to zaraz jak z tupolewa wysiadziemy
a tak serio to tez nie przepadam za ksiezmi, ale np duzo rozmawialem z Ojcem Dominikaninem a nawet u spowiedzi bylem u niego pierwszy raz od 5lat, i powiem Ci to sa inni ludzie, ksieza niestety ale sa oderwani od rzeczywistosci zamknieci w plebani zyjac w przepychu ( oczywiscie nie generalizuje ) ale nie wnikajmy w aspekty wiary
Moja Narzeczona ma brata kawalera i sie na wesele nie zanosi, ma tez starsza siostre ktora wziela tylko cywila no i czuc ze marzy sie rodzinie wesele z prawdziwego zdazenia.
w gruncie rzeczy bardzo fajnie zobaczyc caaaala rodzine, razem napic na poprawinach , pozniej to tylko spotkania na stypach
wszystko ma swoje plusy minusy tez mnie ten przepych i rozmach wkurwia ale cza toprzyjac z pokora i napierdolic pałe dzien po Slubie,
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
Kamil grabki podpieprze sasiadce te od lisci z jesieni
Walizeczke tylko jakąs taka z DMC 120kg bo mi sie przytyło
Wczoraj oglądałem chyba na fokus tv kolejna cześc o Borgias więc tym bardziej mnie ciekawi jak to sie wszystko jeszcze kupy trzyma.
Aj...ja dzis raczej z Mackiem(kosmy) nie wytrzeźwielismy do końca
Walizeczke tylko jakąs taka z DMC 120kg bo mi sie przytyło
Ja to czytam i nie wiem o co chodzi poza tym żeś jednak wierzacy czego u mnie próżno szukac i własnie po rozmowach ze znajomymi "ojcami" zdecydowanie sie o tym przekonałem że jestem JEDYNYstillbadboy pisze:a tak serio to tez nie przepadam za ksiezmi, ale np duzo rozmawialem z Ojcem Dominikaninem a nawet u spowiedzi bylem u niego pierwszy raz od 5lat, i powiem Ci to sa inni ludzie, ksieza niestety ale sa oderwani od rzeczywistosci zamknieci w plebani zyjac w przepychu ( oczywiscie nie generalizuje ) ale nie wnikajmy w aspekty wiary
Wczoraj oglądałem chyba na fokus tv kolejna cześc o Borgias więc tym bardziej mnie ciekawi jak to sie wszystko jeszcze kupy trzyma.
Aj...ja dzis raczej z Mackiem(kosmy) nie wytrzeźwielismy do końca
- stillbadboy
- Super Klubowicz
tylko pamietaj grabie z gestymi zębami coby żadnej stówki nie pominąć:D
nie no tez jestem antykler, z ojcem mi sie dobrze gadalo bo nauki rpzedmalzenskie trzebabylo przejsc (kwit potrzebny ) wiec zamiast nauk u klechow wybralismy tewklasztorze, akurat przez 3dni prowadzil je ojciec ( z 38lat ) ktory jest mediatorem rozwodowym, zdziwilem sie ile moze wiedziec o zyciu z kobieta i malzenstwie gosc ktory jedzie na recznym ( oficjalnie) , takze gadalem z nim na Ty, pytalem, wogole jak nie spowiedz
a co do wiary, nie ganiam co nie dziele do kosciola, oddzielam wiare od instytucji kosciola . Wiecej o tym nie mowmy bo kazdy ma swoje poglady nie che kogos zdenerwowac:)
Jak tesciowka zrobi grochowke to nie ma mocnych, mam nadzieje że rzopy nie rozedrze na silowni
[ Dodano: 2016-01-21, 16:00 ]
co to ten Borgias ?
nie no tez jestem antykler, z ojcem mi sie dobrze gadalo bo nauki rpzedmalzenskie trzebabylo przejsc (kwit potrzebny ) wiec zamiast nauk u klechow wybralismy tewklasztorze, akurat przez 3dni prowadzil je ojciec ( z 38lat ) ktory jest mediatorem rozwodowym, zdziwilem sie ile moze wiedziec o zyciu z kobieta i malzenstwie gosc ktory jedzie na recznym ( oficjalnie) , takze gadalem z nim na Ty, pytalem, wogole jak nie spowiedz
a co do wiary, nie ganiam co nie dziele do kosciola, oddzielam wiare od instytucji kosciola . Wiecej o tym nie mowmy bo kazdy ma swoje poglady nie che kogos zdenerwowac:)
Jak tesciowka zrobi grochowke to nie ma mocnych, mam nadzieje że rzopy nie rozedrze na silowni
[ Dodano: 2016-01-21, 16:00 ]
co to ten Borgias ?
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
no więc wczoraj w robocie dałem z siebie 200% bdb się zapowiadało , po pracy umówiłem się do fryzjera tam tez drogę przeciał mi czarny kot lecz nie do konca taki czarny bo miał białe skarpetki , ulżyło mi z deka i pojechałem dalej , prawie zasnąłem siedząc u fryzjerki bo zasuwałem 11 godzin... postanowiłem wlecieć jeszcze do sklepu i wrócić do domu autostradą , no i jadąc normalnie przepisowo dostałem z kamienia w moją nową szybe czołową , chcąc nie chcąc jest ślad odprysk wielkości główki szpilki ale jest! zmarnował mnie ten przypadek całkowicie do tego kamera nie była włączona więc nie mam nagrania nr blach auta z którego to wyskoczyło.... jestem lekko wkurwiony ... i z tego c widze taki odprysk jest za mały by go usunąć ... sama świadomość że on tam jest doprowadza mnie do szału!!
bądź sobą, wariatów też lubią
Jak by był cały czarny to byc miał szczescie a tak niestety...
A ja wczoraj pojechałem do znajomych,było mroźno ale sucho,wracając ok 2 była szklanka. Szosa to max 60,autostrada w porywach 100 a na serpentynach przy domu to juz miałem w d..e i jechałem normalnie po białej drodze
A dzis mnie z koja zwalił ból głowy i pewnie przespie ten dzień.
A ja wczoraj pojechałem do znajomych,było mroźno ale sucho,wracając ok 2 była szklanka. Szosa to max 60,autostrada w porywach 100 a na serpentynach przy domu to juz miałem w d..e i jechałem normalnie po białej drodze
A dzis mnie z koja zwalił ból głowy i pewnie przespie ten dzień.
Dzien minal dosyc fajnie. Wpadlem do Was Panowie na forum bo chcialem oglosic sie z (...) ale nie moge w dziale 'Sprzedam' pisac postów. Takze dzien troche sie skomplikowal...
...................
No niestety kolego na reklame sobie trza tu zasłużyć
...................
No niestety kolego na reklame sobie trza tu zasłużyć
Ostatnio zmieniony 28 sty 2016, 18:17 przez mthw, łącznie zmieniany 1 raz.
A jakie są warunki? To troche głupie, nie uważasz?
Po 1. przychodzi sobie fan na forum, zaczyna przygode, bo chcial oglosic sie z felgami, ale lipa, bo są jakieś dziwne zasady
Po 2. nie tylko ja na tym trace, bo mam unikalne felgi niedostepne w Europie, ktore sa poszukiwane, a Ty nie dajesz mozliwosci rozglosu. Moze Twoj kolega szuka tych felg?
Po 1. przychodzi sobie fan na forum, zaczyna przygode, bo chcial oglosic sie z felgami, ale lipa, bo są jakieś dziwne zasady
Po 2. nie tylko ja na tym trace, bo mam unikalne felgi niedostepne w Europie, ktore sa poszukiwane, a Ty nie dajesz mozliwosci rozglosu. Moze Twoj kolega szuka tych felg?
- tutenhamon
- Super Klubowicz
Oczywiście... O ile zakup kontrolowany powinien być dla każdego (bo właśnie tu zaczyna się przygoda fana z A8) to giełda już powinna być tylko dla użytkowników.
A ja organizuje drugie wesele... tym razem dla brata - dzisiaj spotkanie z DJ'em w niedziele z barmanami a sale już załatwiłem wczoraj
A ja organizuje drugie wesele... tym razem dla brata - dzisiaj spotkanie z DJ'em w niedziele z barmanami a sale już załatwiłem wczoraj
Moje D3:
http://www.fotosik.pl/u/dragonek1990/album/1562323
Chomik pełen informacji, instrukcji (EN/PL):
http://chomikuj.pl/drago_o/VAG
Pewnie się dobierał do córki i zapadł wyrok...Apophis pisze:A co sie stało bo zabrzmiało to dośc jednoznacznie..?Wczorajszy dzień minął pod znakiem smutku I zadumy właśnie pożegnaliśmy niedoszłego zięcia
Moje D3: