Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
Moje auto od trzech tygodni rozebrane. W tym czasie zderzaki z dokładkami, listwy pod lampami i drzwiowe dolne, nakładki na progi oraz kilka innych drobiazgów zostało polakierowane. Przednia dokładka nowa z Audi Tradition. Wymienione odboje pod zderzakami z przodu i z tyłu, nowa chłodnica wody NISSENs, świeża oliwa w silniku, skrzyni biegów i dyfrach. Wymieniona szyba w drzwiach kierowcy i zamek drzwi pasażera. Nowe przewody hydrauliczne od dodatkowej chłodniczki ASB a także wiele nowych spinek i klipsów.
To jeszcze nie koniec prac, najgorsze przede mną ale o tym później
...a i dzisiaj odwiedziłem Audi Forum w Neckarsulm (miejsce narodzin naszych ósemek)
To jeszcze nie koniec prac, najgorsze przede mną ale o tym później
...a i dzisiaj odwiedziłem Audi Forum w Neckarsulm (miejsce narodzin naszych ósemek)
a ja dziś swoją niunią zrobiłem ponad 700 km. Pojechałem po maskę silnika, którą znalazłem w kolorze w stanie idealnym kompletną z nowymi filtrami za 300zł ... przy okazji Pan u którego kupowałem był ba tyle miły by "oddać za grosze" = 50zł :
*listwy błotników przednich w kolorze
*kompletny mechanizm wycieraczek
*listwy plastikowe pod reflektory w kolorze z uszczelkami i nie popękanymi haczykami
*kompletną obudowę filtra powietrza z filtrem, "odkurzaczem", przepływką
*zawiasy, siłowniki maski, spinki różnego rodzaju, komplet śrub do kół,
a przy okazji uwieczniony przebieg :
dotarła dziś do mnie dobrana pod kolor farba z Lederzentrum...
*listwy błotników przednich w kolorze
*kompletny mechanizm wycieraczek
*listwy plastikowe pod reflektory w kolorze z uszczelkami i nie popękanymi haczykami
*kompletną obudowę filtra powietrza z filtrem, "odkurzaczem", przepływką
*zawiasy, siłowniki maski, spinki różnego rodzaju, komplet śrub do kół,
a przy okazji uwieczniony przebieg :
dotarła dziś do mnie dobrana pod kolor farba z Lederzentrum...
to nie jest zwykły napęd...to
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Odebrałem i zamontowałem nowe przednie lampy oraz kupiłem nowe fanty do mojej czarnulki
Więcej jak zwykle w moim temacie: http://www.a8team.pl/time-bandit-by-fos ... 99,538.htm
Więcej jak zwykle w moim temacie: http://www.a8team.pl/time-bandit-by-fos ... 99,538.htm
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
wszystko zmontowane i maleńka po miesięcznej nie obecności pojawiła sie na drogach, wymienione kupe rzeczy na nowe, silnik chodzi równo i gładko , zastanawie mnie jedynie ilość oleju jaka wchodzi do skrzyni, wlałem ok 10 litrów i nadal mało jest , ile wchodzi do 5hp24?
Doceniaj co masz..., walcz o co pragniesz....
-
- Forum Audi A8