Pozdrowienia dla A łosiem
Moja stała na parkingu na Kościuszki wcześniej przy ulicy na Sienkiewicza bodajże
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Pozdro dla srebrnej D2-ki na tablicach WE... i dla ciemnej D3-ki na tablicach WWL... - obie widziane dzisiaj wieczorem na warszawskim Cargo ;-)
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
pozdrowienia dla srebrnej d3 DWR chyba z czrnymi kolami milo sie smigalo od psiego pola we wrocku
Piękno w parze z technologią.
Elektronika Audi lampy przednie full led dołożenie.
Elektronika Audi lampy przednie full led dołożenie.
- tutenhamon
- Super Klubowicz
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Pozdrowienia dla:
A8 D2 FL czarna/ ciemno granatowa widziana 30-35km przed Krakowem koło godz. 6:20 na blachach KR 56...
A8 D2 preFL bordowa widziana koło szkoły SA PSP Kraków koło godz 7:30 na blachach KRA 15...
A8 D2 FL czarna widziana na drodze E371 niedaleko Łoniowa koło godziny 10:20 na blachach RNI...
Pozdrowienia również dla paru D3 na trasie Tarnobrzeg - Kraków o których zapomniałem
BTW. Piękne te nasze potwory:D Budzą respekt z oddali :mrgreen: 8-)
A8 D2 FL czarna/ ciemno granatowa widziana 30-35km przed Krakowem koło godz. 6:20 na blachach KR 56...
A8 D2 preFL bordowa widziana koło szkoły SA PSP Kraków koło godz 7:30 na blachach KRA 15...
A8 D2 FL czarna widziana na drodze E371 niedaleko Łoniowa koło godziny 10:20 na blachach RNI...
Pozdrowienia również dla paru D3 na trasie Tarnobrzeg - Kraków o których zapomniałem
BTW. Piękne te nasze potwory:D Budzą respekt z oddali :mrgreen: 8-)
Pozdro dla A8 D4 na tablicach ERW... widziana wczoraj około godziny 13-tej na A2-ce w okolicy Łodzi - kierownik dojeżdżając do bramek zerknął na tyłek mojej D3-ki i za bramkami chciał chyba pokazać że jego TeDeI też ma moc... jak się okazało mocy było jednak zdecydowanie za mało żeby nam uciec :lol:
Pozdro dla S8 D3 na tablicach PSL... widziana wczoraj około godziny 19-tej również na A2-ce ale już gdzieś na odcinku od Nowego Tomyśla do Poznania - tu kierownik wydawał się zainteresowany moim tempem jazdy ale ja jechałem akurat w parze za "koniem" z naczepą więc ciągnąłem się na jego zderzaku 90km/h.
Pozdro dla S8 D3 na tablicach PSL... widziana wczoraj około godziny 19-tej również na A2-ce ale już gdzieś na odcinku od Nowego Tomyśla do Poznania - tu kierownik wydawał się zainteresowany moim tempem jazdy ale ja jechałem akurat w parze za "koniem" z naczepą więc ciągnąłem się na jego zderzaku 90km/h.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
- tutenhamon
- Super Klubowicz
Pozdro dła właściciela srebrnej a8 3,7 czarne zderzaki ,widzianej pod Biedronką :mrgreen: na Choszczeńskich tablicach .Gościu postarałeś się na prawde gleba konkretna .
[ Dodano: 2012-09-30, 18:23 ]
Idla właściciela D3 biało czarnej na Choszczeńskich tablicach widzianej dziś na ul; Wolności koło dworca PKP
[ Dodano: 2012-09-30, 18:23 ]
Idla właściciela D3 biało czarnej na Choszczeńskich tablicach widzianej dziś na ul; Wolności koło dworca PKP