Ja u siebie wymieniłem akumulator - Centra Futura CA 1000. Alternator słabo ładował, alternator wymieniony wcześniej, ale prawdopodobnie długo jeździłem na niedoładowanym akumulatorze i uległ zasiarczeniu.
Albo czekaj na odwilż :mrgreen: na uszczelki tylko silikon do uszczelek , kiedyś w Syrenkach stosowałem wazelinke :-D efekt 1 klasa tylko trzeba umiejętnie nasmarować bo póżniej można pobrudzić sobie ciuszki. Dobra dziś wymieniłem podświetlanie tablicy reje.... na ledowe i pewnie bym nie zmienił na ledy tylko 1-dna żarówka mi się spaliła i musiałem odkręcić a było dość ciężko bo śrubeczki zardzewiały od razu je wymieniłem na nowe . Zam€wiłem Osłonę przegubu i końcówkę drążka bo w lutym wymieniałem i roku nawet nie przeżyła .
Ja dzis do A8 zamówiłem 2 sztuki power LED H3 7,5W-będą zastepować kiepskie żarowki w halogenach,jest także moduł który bedzie nimi sterował i zrobią sie z halogenów światła dzienne. Pomysł z modułem DRL narazie zawieszony-zobacze jak będą wyglądały te diodowe halodzienne