Drodzy klubowicze, jak większość pewnie zauważyła nastąpiły dość znaczne zmiany na forum, konta (nicki) które mieliście przed zmianami zostały, należy tylko użyć funkcji przypomnij hasło (kliknij) aby wygenerowało nowe hasło na email lub (kliknij)
Ps: Po zalogowaniu się trzeba ustawić własne auto. (kliknij)
Ja u siebie wymieniłem akumulator - Centra Futura CA 1000. Alternator słabo ładował, alternator wymieniony wcześniej, ale prawdopodobnie długo jeździłem na niedoładowanym akumulatorze i uległ zasiarczeniu.
Albo czekaj na odwilż :mrgreen: na uszczelki tylko silikon do uszczelek , kiedyś w Syrenkach stosowałem wazelinke :-D efekt 1 klasa tylko trzeba umiejętnie nasmarować bo póżniej można pobrudzić sobie ciuszki. Dobra dziś wymieniłem podświetlanie tablicy reje.... na ledowe i pewnie bym nie zmienił na ledy tylko 1-dna żarówka mi się spaliła i musiałem odkręcić a było dość ciężko bo śrubeczki zardzewiały od razu je wymieniłem na nowe . Zam€wiłem Osłonę przegubu i końcówkę drążka bo w lutym wymieniałem i roku nawet nie przeżyła .
Ja dzis do A8 zamówiłem 2 sztuki power LED H3 7,5W-będą zastepować kiepskie żarowki w halogenach,jest także moduł który bedzie nimi sterował i zrobią sie z halogenów światła dzienne. Pomysł z modułem DRL narazie zawieszony-zobacze jak będą wyglądały te diodowe halodzienne