Tak czy owak bajer który mi sie nie przydał... Koniec OT

![]() |
![]() |
![]() |
W BFM jest tzw. blacha grodziowa z uszczelką - nie kupowałem nowej, oczyściłem i złożyłem na starej.ernesto pisze:FOSS, Świetna robota. Mam tylko pytanie. Czy pod tym deklem jest jakaś uszczelka ?
No to mnie nie pocieszyłeś.krzychu22.p1i pisze:Za 1mb tej rureczki zapłaciłem z wysyłką 90zł <jezu>
Ja bym powiedział że chłopak chciał się wyrwać z domu. Sam w tym okresie chciałbym to zrobić ale nie mogłem wy myśleć dobrego wytłumaczenieJIMM pisze:Co niedomagało,że zrzuciłeś kolektor?a do tego czyściłeś przepustnicę?FOSS pisze:A ja wczoraj dłubałem trochę z serduchu mojej lubej
ja mialem to samo implantując dzis rigni w zegarachernesto pisze:Ja bym powiedział że chłopak chciał się wyrwać z domu. Sam w tym okresie chciałbym to zrobić ale nie mogłem wy myśleć dobrego wytłumaczenie
Wymieniłem olejowe zawory zwrotne na nowe.... stare podejrzewałem o upuszczanie oleum z głowic do dołu.JIMM pisze:Co niedomagało,że zrzuciłeś kolektor? a do tego czyściłeś przepustnicę?FOSS pisze:A ja wczoraj dłubałem trochę z serduchu mojej lubej