[D2 96 4.2PB/LPG ] Swap.
Na wtorek to ja już mam gazownika umówionego....najlepiej będzie jak tak jak i on chce odbiore jeszcze w tym tygodniu. Tam na prawde niewiele zostało,no ale jak mam być na tip top to niech tak będzie.
Wojtek temat odbioru to będzie taki że jak skończy i sprawdzi i będzie cacy to dzwoni mi a ja wsiadam i jade po auto. Gdyby nie sąsiada przyczepka to bym się nie pieklił ale cóż...sąsiad chce przyczepke swoją
Wojtek temat odbioru to będzie taki że jak skończy i sprawdzi i będzie cacy to dzwoni mi a ja wsiadam i jade po auto. Gdyby nie sąsiada przyczepka to bym się nie pieklił ale cóż...sąsiad chce przyczepke swoją
Miało pedały dorabiane ale nie spełniały one naszych oczekiwań. Wiadomo że głowne testy będą jak założymy właściwe. W Krk jest gościu co na tych swapach zjadł żeby i on mi przygotował to co trzeba.
Kupowanie na allegro i szrotach to jakiś dramat. 3 komplety połosi nie takich jak trza,wal z rozwalonym przegubem,i te pedały....niekompletne.
Kupowanie na allegro i szrotach to jakiś dramat. 3 komplety połosi nie takich jak trza,wal z rozwalonym przegubem,i te pedały....niekompletne.
Były od anglika i chodziły w drugą stronęgtfan pisze:A co było nie tak na przerobionych pedałach?
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
Oj, chyba będzie to 2016Apophis pisze:czekam na telefon ostateczny jak sie doczekam to dam znać na pewno
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-