![]() |
![]() |
![]() |
[D2 96 4.2PB/LPG ] Swap.
-
Bugalon
- Super Klubowicz

-
Bugalon
- Super Klubowicz

-
Gość
Na wtorek to ja już mam gazownika umówionego....najlepiej będzie jak tak jak i on chce odbiore jeszcze w tym tygodniu. Tam na prawde niewiele zostało,no ale jak mam być na tip top to niech tak będzie.
Wojtek temat odbioru to będzie taki że jak skończy i sprawdzi i będzie cacy to dzwoni mi a ja wsiadam i jade po auto. Gdyby nie sąsiada przyczepka to bym się nie pieklił ale cóż...sąsiad chce przyczepke swoją
Wojtek temat odbioru to będzie taki że jak skończy i sprawdzi i będzie cacy to dzwoni mi a ja wsiadam i jade po auto. Gdyby nie sąsiada przyczepka to bym się nie pieklił ale cóż...sąsiad chce przyczepke swoją
-
Gość
-
Gość
Miało pedały dorabiane ale nie spełniały one naszych oczekiwań. Wiadomo że głowne testy będą jak założymy właściwe. W Krk jest gościu co na tych swapach zjadł żeby i on mi przygotował to co trzeba.
Kupowanie na allegro i szrotach to jakiś dramat. 3 komplety połosi nie takich jak trza,wal z rozwalonym przegubem,i te pedały....niekompletne.
Kupowanie na allegro i szrotach to jakiś dramat. 3 komplety połosi nie takich jak trza,wal z rozwalonym przegubem,i te pedały....niekompletne.
- FOSS
- Super Klubowicz

-
Gość
-
Gość
- FOSS
- Super Klubowicz

-
Gość