o ja pierdziu..........,naćpany czy jak? :lol: co on pali? :lol:BiLu pisze:no popatrz - tutaj ABT wycisnęło z eSki 450 koników:Martinez pisze:Witam mam już w swojej audicy S8 D2 407koników
http://otomoto.pl/audi-s8-abt-C14206881.html
![]() |
![]() |
![]() |
[S8 D2 FL] Podtlenek azotu
Re: Podtlenek azotu s8
- gierobiala
- Super Klubowicz
-
- Super Klubowicz
Osiagi piorunujace ale cena za jaka spzredaje auto tez powala :-PBiLu pisze:no popatrz - tutaj ABT wycisnęło z eSki 450 koników:Martinez pisze:Witam mam już w swojej audicy S8 D2 407koników
http://otomoto.pl/audi-s8-abt-C14206881.html
- Max
- Forum Audi A8
Prawda o programach/chipach MTM, ABT itp. jest taka, że są to wszystko gotowce, czyli progrmay uniwersalne, za każdym razem wgrywana jest ta sama mapa/program. Prawdziwy remap ma miejsce po diagnostyce silnika (czy wszystko jest na pewno sprawne) i następnie napisanie programu i dobór map pod dany silnik. Z doświadczenia polecam Polskich tunerów z wieloletnim doświadczeniam, np. Unitronic nie odstawia lipy, Andrzej za każdym razem modyfikuje program pod dany egzemplarz.
Było śliczne Audi A8 4.2 Quattro 2001r.
- FOSS
- Super Klubowicz
Dokładnie tak... dlatego nie rzucam się na takiego gotowca z "markową metką" za worek pieniędzy tylko wolę starannie poszukać kogoś kto to zestroi konkretnie pod moje auto...Max pisze:Prawda o programach/chipach MTM, ABT itp. jest taka, że są to wszystko gotowce, czyli progrmay uniwersalne, za każdym razem wgrywana jest ta sama mapa/program. Prawdziwy remap ma miejsce po diagnostyce silnika (czy wszystko jest na pewno sprawne) i następnie napisanie programu i dobór map pod dany silnik.
a skoro polecasz to do tego Unitronic'a też podjadę pogadać :lol:
FOSS motorsport *[/URL] (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
- Max
- Forum Audi A8
Chcesz numer do Andrzeja? Pierwsze wrazenie robi fatalne ale zna się na rzeczy i po dłuższym pogadaniu jest już OK hehe :-)FOSS pisze:Dokładnie tak... dlatego nie rzucam się na takiego gotowca z "markową metką" za worek pieniędzy tylko wolę starannie poszukać kogoś kto to zestroi konkretnie pod moje auto...Max pisze:Prawda o programach/chipach MTM, ABT itp. jest taka, że są to wszystko gotowce, czyli progrmay uniwersalne, za każdym razem wgrywana jest ta sama mapa/program. Prawdziwy remap ma miejsce po diagnostyce silnika (czy wszystko jest na pewno sprawne) i następnie napisanie programu i dobór map pod dany silnik.
a skoro polecasz to do tego Unitronic'a też podjadę pogadać :lol:
- FOSS
- Super Klubowicz
Mam jakieś dwa ze strony www - stacjonarny i komórkę ale i tak zamierzam pojechać tam osobiście... wolę rozmowy "face to face" bo łatwiej mi nawiązać odpowiedni poziom kontaktu i monitorować zachowania mojego rozmówcy ;-)Max pisze:Chcesz numer do Andrzeja? Pierwsze wrazenie robi fatalne ale zna się na rzeczy i po dłuższym pogadaniu jest już OK hehe :-)
No chyba że te numery to takie ogólne a masz do niego bezpośredni - jak tak to podeślij mi na PW.
Apropos... znasz go osobiście?
Można się w rozmowie powołać na naszą znajomość czy to nie ma żadnego wpływu?
Będę u niego w poniedziałek bo we wtorek jestem już umowiony na dalsze dłubanie wydechu a chętnie poznam jakąś dodatkową opinię nt. tego co zamierzam zrobić i co może z tego wyjść. Nie ukrywam że mam ochotę na dalsze modyfikacje zakończone programem i oczywiście hamownią.
FOSS motorsport *[/URL] (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
- Max
- Forum Audi A8
FOSS Andrzej wyprowadził się z Piaseczna z Nadarzyńskiej, teraz pracuje w Wawrze, dzwoń na komórkę 602, to bezpośrednio do niego. Oczywiście mozesz się powołac na Maxa, na pewno jakoś to może pomóc ;-) dziś jade do Andrzeja na grilla, powiem, że bęzie dzwonił kolega z klubu A8 ;-)FOSS pisze:Mam jakieś dwa ze strony www - stacjonarny i komórkę ale i tak zamierzam pojechać tam osobiście... wolę rozmowy "face to face" bo łatwiej mi nawiązać odpowiedni poziom kontaktu i monitorować zachowania mojego rozmówcy ;-)Max pisze:Chcesz numer do Andrzeja? Pierwsze wrazenie robi fatalne ale zna się na rzeczy i po dłuższym pogadaniu jest już OK hehe :-)
No chyba że te numery to takie ogólne a masz do niego bezpośredni - jak tak to podeślij mi na PW.
Apropos... znasz go osobiście?
Można się w rozmowie powołać na naszą znajomość czy to nie ma żadnego wpływu?
Będę u niego w poniedziałek bo we wtorek jestem już umowiony na dalsze dłubanie wydechu a chętnie poznam jakąś dodatkową opinię nt. tego co zamierzam zrobić i co może z tego wyjść. Nie ukrywam że mam ochotę na dalsze modyfikacje zakończone programem i oczywiście hamownią.
-
- Super Klubowicz
Widzę że temat ucichł, a ja tak długo czekam na te wykresy i opis modyfikacji dokonanych w aucie !!!Martinez pisze:Witam mam już w swojej audicy S8 D2 407koników a ciagle mi brakuje tak mysle ze podtlenek azotu jest to dobra rzecz ,bo wmiare tania a uzywamy kiedy chcemy.Co wy o tym myślicie i czy silnik to wytrzyma.Nie piście ze to nie jest auto do tego kazdy robi co chce ja lubie jezdzic autem wygodnym wygladajacym nie pozornie a zgniatajacym porsche itp.
-
- Forum Audi A8
No przecież pisał chłop że nie ma jak zeskanować :lol:SERGIO pisze:
Widzę że temat ucichł, a ja tak długo czekam na te wykresy i opis modyfikacji dokonanych w aucie !!!
Marcin
4WD + 1WD
4WD + 1WD