idąc tą tępą logiką to po co się myjesz jak zaraz będziesz brudny?preston81 pisze:po co czyscic te ajzole przecie zaraz beda osrane
![]() |
![]() |
![]() |
[D2 00 4.2PB/LPG ] Zaciski z D3 do D2
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz

- Judo
- Forum Audi A8

-
Gość
- danishow
- Super Klubowicz

-
Gość
- Preston81
- Super Klubowicz

jak przyrównujesz osmarkane pyłem z klocków hamulcowych zaciski do własnego ciała to proponuje zmienić lekarza bo obecny cię oszukuje i t o nazwał bym tępotą ew kupic markowe klocki a nie szajs i nic ci pylić nie będziepanton pisze:idąc tą tępą logiką to po co się myjesz jak zaraz będziesz brudny?
bądź sobą, wariatów też lubią
-
Bugalon
- Super Klubowicz

Daniel, jak bedziesz montowal te oslony u siebie (Tylko cholera Ty masz polifta) to zrob jakies fotki co ? Ja musze dac wieksze zdecydowanie bo jak smigam autostradami czesto to w deszczu pierwsze hamowanie jest lipne
Pozdrawiam Bugi
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
-
kmicic-lt
- Super Klubowicz

Ile kosztowały Cie te osłony ? Tez musze u siebie zalozyc tylko ciezko je dostac od Phaetona, mysle ze nie powinno byc roznicy miedzy pre-FL a FL.danishow pisze:Kupiłem dwie nowe oryginalne osłony o numerach 4E0615311B i 4E0615312B, mam nadzieję że podpasująkrzychu22.p1i pisze:W do D3 pasi więc do d2 też powinno![]()
-
Bugalon
- Super Klubowicz

- Judo
- Forum Audi A8

Hej Panocki , osłon nie kupiłem , bo nie doczytałem , jutro montuje zestaw które osłony są większe te z końcówka B czy D - czy rozmiary są te same? . Przerabiam prelifta D2 . Czy jak założe te oslony to mi podejdzie to pod standardową felgę 17 ??Bugalon pisze:Ja tylko dodam cos od siebie tak dodatkowo. Ja na heblach z D3 jeżdżę w przedlifcie juz drugi miesiąc i moje spostrzeżenie jest takie - koniecznie do tej większej tarczy trzeba dać też większą osłonę. Przy dużej ilości błota pośniegowego czy mocnej ulewie na autostradzie pierwsze dohamowanie jest kiepskie (powiedzialbym ze na poziomie starych hebli). Drugie nacisniecie pedału jest juz super. Jak jest sucho to bez względu na temperaturę hebel po pierwszym wdepnięciu działa super. Nie zapominajcie o osłonach, ja ich nie dałem (nie dałem wiekszych bo mi to z glowy wylecialo) i teraz zaluję. Na pewno je dołożę na dniach.
Ps. Czy ma ktoś jakiś rysunek do dorobienia dystansów i mógłby mnie wspomóc ?
Dziękuje
-
Bugalon
- Super Klubowicz

Tu nie chodzi o to ktora oslona jest większa tylko o kierownicę powietrza, którą Pheaton ma a której brakuje w D3. Średnicy nie mierzyłem ale jedna i druga osłona ładnie podejdzie do tarczy 360mm.
Co to jest standardowa felga 17? Są wybrane felgi pod które da sie założyć ten hamulec razem z osłoną tarczy ale musialbys podac albo typ felgi ktora masz albo zrobic jej zdjecie. W fele 17 ciezko to upchnac, u mnie oryginalne fele 18 calowe pasują normalnie "na żyletki"
Co to jest standardowa felga 17? Są wybrane felgi pod które da sie założyć ten hamulec razem z osłoną tarczy ale musialbys podac albo typ felgi ktora masz albo zrobic jej zdjecie. W fele 17 ciezko to upchnac, u mnie oryginalne fele 18 calowe pasują normalnie "na żyletki"
Pozdrawiam Bugi